Kracht van Kleur

Dé site waar je ontdekt wat kleur jou te vertellen heeft!

Welkom bij Kracht van Kleur!

Mijn naam is Katrín Gudmundsson en ik ben Colour Comfort Coach. Ik maak gebruik van de kracht van kleur voor persoonlijke groei en ontwikkeling.  Mijn kennis over kleur wil ik graag met je delen, zodat ook jij kan groeien en stralen.

Kleuren hebben namelijk unieke eigenschappen en zoals de  kleurenpsychologie laat zien hebben zij invloed op je emoties en welzijn. Bovendien zegt de kleurkeuze iets over persoonlijkheid, talenten, situaties, blokkades, oplossingen en verlangens.

Met behulp van een online kleurkaartlegging krijg je op een unieke wijze inzicht en informatie over jouw leven.

Kleur kan dieperliggende thema’s in je leven aan het licht brengen, waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en daarmee de energie weer kan stromen.

Gebruik kleur als middel om jouw gedachtes, emoties en situatie te begrijpen en te beïnvloeden.

Vergroot je inzicht en laat kleur jou helpen!

Kleur zorgt voor beweging en maakt het leven lichter, vrijer en speelser, zodat je zelfverzekerder kiest wat goed voor jou is. 

 

Herstel het contact met je innerlijke kompas en word de piloot van je eigen leven.
Welke informatie zit er verstopt achter de kleur van jouw keuze? Start jouw kleurkaartlegging en laat mij jouw kleurentolk zijn!

Kleur heeft mijn leven veranderd. Wil je weten hoe? In de column ‘Kleuren op Bali‘ lees je er meer over.

Verander je kleurkeuze, verander je leven!

Met liefs,

Katrín Gudmundsson

TIP: Naast de online kleurkaartleggingen kun je ook een 90-120 minuten durend persoonlijk consult aanvragen: Catch Your Colour Story! Leuk om jezelf of een ander cadeau te doen.

Kracht van Kleur - Katrin in de wind aan zee

Kleurenbloem Kracht van Kleur

Kleur van de Dag (gratis)

Een dagkleur kies je bij voorkeur maar 1x per dag.
Welke kleur valt je op? Het kan een kleur zijn die aantrekt of juist afstoot.
Klik op de kleur waar het vandaag over mag gaan en lees wat deze kleur jou te vertellen heeft!

Kies hier je uitgebreide kleurkaartlegging

Bedenk welke kleurkaartlegging het beste past bij jouw situatie of wens. Klik op de kleurkaartlegging van jouw keuze en je wordt doorgeleid naar de betaalmodus. Nadat je betaling is voltooid, opent de kleurkaartlegging van jouw keuze automatisch. Je krijgt per e-mail een unieke link waarmee je jouw kleurkaartlegging en de resultaten te allen tijde kan terugzien.

 

De ideale situatie

Deze kleurkaartlegging geeft inzicht in de route naar jouw ideale situatie op basis van 3 kleuren. Het vergroot jouw inzicht rondom een probleem of een situatie en belicht de weg naar de oplossing of de ideale situatie.

 

Tijdelijke introductieprijs

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Van probleem naar oplossing

Kracht van Kleur KleurenbloemKies deze uitgebreide kleurkaartlegging wanneer je je inzicht wil vergroten rondom een specifiek probleem. Je krijgt informatie over welk dieperliggende processen een rol spelen en welke aanpak of houding kan bijdragen aan de oplossing.

Krijg inzicht in je leven!

Kies deze uitgebreide kleurkaartlegging wanneer je je inzicht wil vergroten in jouw huidige leven. Kom er achter welke thema's en hindernissen een rol spelen. Ontdek waar jouw groei- en ontwikkelsmogelijkheden liggen. 

Bereik je verlangen!

Kracht van Kleur Kleurenbloem

Kies deze uitgebreide kleurkaartlegging wanneer je inzicht wil in jouw verlangen en hoe deze te bereiken. Kom er achter welke thema’s een rol spelen en waar de blokkades liggen. Ontdek hoe je dichter bij je verlangen komt.

Jouw persoonlijkheid in kleur

Kracht van Kleur Kleurenbloem

Deze kleurkaartlegging laat jou de aspecten van je karakter en potentie zien. Daarnaast geeft de  kleurkaartlegging ook inzicht in je kracht en laat ze zien waar je uitdagingen liggen.

Catch your Colour Story

Kracht van Kleur Kleurenbloem

In een unieke en persoonlijke kleurensessie volgens de Colour Comfort Methode (gebaseerd op de kleurenpsychologie), bekijken we samen in een sessie van 90-120 minuten hoe kleur door jouw leven heen beweegt en hoe kleur samenhangt met jouw levensverhaal.

De ervaring van anderen!

Het was prettig, helder en interessant. Ik heb al een paar keer wit gedragen (het voelt heerlijk). Paars zet ik ook wat meer in, voelt al zo anders.

(n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

Eveline

De kleurenlegging was weer zo treffend! Wat ontzettend leuk en interessant weer. Geweldig. En het klopt als een bus!

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Yvonne

Psycholoog

Bedankt voor deze bijzondere kleurreis, waarin zoveel duidelijk werd! 

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Karin

Visagist

Ik vond het heel leuk en interessant, wat een informatie!

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Tomas

e-Commerce Business Manager

Het is zo bijzonder om te zien dat er zoveel dingen kloppen. Jouw opmerking om ‘meer lichtblauw toe te laten in mijn leven’ maakt dat ik me iets liever en opener opstel. Dat is ook mooi nu.

(n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

Danielle

Mijn tijd tikte zoveel sneller totdat kleur mij wakker kuste

Mijn tijd tikte zoveel sneller totdat kleur mij wakker kuste

Mijn tijd tikte zoveel sneller totdat kleur mij wakker kuste In de ochtend ga ik eerst ontbijten. Dat is een hele geduldige kunst in mijn eenvoudige hotel, dichtbij zee. Het is warm hier op Bali en de tijd gaat traag. Het lijkt alsof ik een andere klok heb, en dat...

Lees meer
Kleuren op Bali

Kleuren op Bali

In 2019 heb ik een wonderlijke kleurenreis gemaakt. Een ervaring full colour met beide voeten op de grond.
Vrijheid en lef is wat Bali mij bracht. Vooral omdat ik ondanks allerlei hobbels toch de durf had om eens gek te doen. Zonder dat ik kon overzien hoe maanden verder mijn leven eruit zou zien, zo veel onzekerheden, om nog maar te zwijgen over het onbekende Bali.
Een enorme sprong in het diepe, doodeng, hoewel het ondiepe een stuk pijnlijker schijnt te zijn. Ik ben, of eigenlijk was, sowieso niet zo de persoon om een bommetje te maken, diep of ondiep… ‘Better safe than sorry’ was mijn credo of zoiets. Hoewel?!? Het leren van de taal van kleur is een wonderlijk avontuur, zowel van binnen als buiten!

Lees meer

Alle blogs

Ga naar de blogpagina voor een overzicht van alle blogs waarin kleur de hoofdrol speelt.

Contact

Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl

info@droomdurfdoe.nl

Missie

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Colour Comfort methode

Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische methode en voor haar inspiratie. Tevens danken wij Anne-Lies Small, zij van BLOEI! voor haar kennis, inspiratie en steun.

Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze pagina!

Interessante pagina of blog? Deel dan op jouw account!

Info

Jouw kleur van vandaag

 

Je hebt gekozen voor de kleur {kleur1}

 

{OMSCHRIJVING1}