Disclaimer

Definities

Website: krachtvankleur.nl en alle onderliggende pagina’s, producten en diensten;
Gebruiker: bezoekers van de website;
Bedrijf: DROOM DURF DOE is de bevoegde uitgever van de website, producten en diensten;

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

krachtvankleur.nl

  • krachtvankleur.nl is een initiatief van DROOM DURF DOE
  • DROOM DURF DOE werkt de inhoud van de website, producten en diensten bij en actualiseert de website en producten regelmatig;
  • Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat de inhoud van deze website en producten onvolledig of verouderd zijn;
  • DROOM DURF DOE geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website of in het product worden geraadpleegd;
  • DROOM DURF DOE biedt geen garantie en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website, diensten of producten;
  • DROOM DURF DOE is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt; Aan de informatie op de website, product of diensten kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleent;
  • DROOM DURF DOE kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook geleden, door het gebruik van de informatie op onze website; Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website, in onze diensten of producten.

De website en de producten zijn met zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn echter geen psycholoog of therapeut of anderszins expert of vertegenwoordiger van een officiële instantie.

De resultaten van de online kleurenkaartleggingen bestaan uit gegenereerde teksten, er wordt daarmee geen specifieke informatie toegespitst op jouw situatie aangeleverd.
Wil je dat wel? Boek dan een online kleurkaartsessie of Catch your Colour Story
Datgene wat misschien niet meewerkt,

De informatie op de website is bedoeld als inzichtverrijkend, maar stem alles af op uw eigen situatie en bepaal zelf wat u met de informatie en de verkregen inzichten kunt doen!

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de gemaakte keuzes en aanpak en de eventuele gevolgen die dit met zich meebrengt. Wij zijn dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook die kan voortvloeien uit deze website.

Contact

Katrín Gudmundsson
katrin@krachtvankleur.nl

Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl

info@droomdurfdoe.nl

Missie

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Colour Comfort methode

Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische mooie methode en voor haar inspiratie.

Wil je zelf de cursus 'Colour Comfort Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur' volgen? Kijk hier voor meer informatie!

Het logo waarmee krachtvankleur.nl en Katrín Gudmundsson worden erkend als gecertificeerd coach en instructeur van de Colour Comfort Methode
Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest