Kracht van Kleur Shop

 

Kleurige producten

Gun jezelf een product vol kleur of geef een kleurig product cadeau. Kies een mooi boek over kleur of verras een ander met een persoonlijk kleuren consult. Houd deze pagina in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe producten aan toegevoegd. Je bestelt rechtstreeks bij de bedrijven die de boeken of producten aanbieden. 

Kracht-van-Kleur-kadobon-Catch-your-Colour-Story

Cadeaubon Kracht van Kleur

Geef een Catch your Colour Story cadeau

In deze unieke kleurensessie volgens de Colour Comfort Methode (gebaseerd op de kleurpsychologie), bekijken wij samen hoe kleur door jouw leven heen beweegt en hoe kleur samenhangt met jouw verhaal. Meer weten over deze sessie kijk op de pagina Persoonlijk consult.

  Cadeaubon Kracht van Kleur

   

  Geef een Colournostics sessie cadeau

  In deze kleurensessie volgens de Colournostics methode (gebaseerd op de kleurpsychologie en NLP), maak ik gebruik van de kleurenkeuze om bepaalde vraagstukken aan te pakken en inzichtelijk te maken. Het is het proces van het naar buiten brengen van je onderbewuste gevoelens en gedachten. Meer weten over deze sessie? Kijk op de pagina Persoonlijk consult.

   

   

  Kracht van Kleur Shop - boekomslag Het geheime leven van kleuren

  Bookspot.nl

  Het geheime leven van kleuren

  In ‘Het geheime leven van kleuren’ heeft Kassia St Clair haar levenslange obsessie met kleuren gegoten in een uniek boek, waarin ze betoverende verhalen vertelt over de 75 bekendste tinten en kleurschakeringen. Waarom wordt de maagd Maria in de Renaissance bijna altijd in het blauw afgebeeld? Waarom zijn worteltjes oranje? En waarom zie je groen van jaloezie?

  Kracht van Kleur Shop - Het kleine boek over kleur

  Bookspot.nl

  Het kleine boek over kleur

  Een prachtig vormgegeven boek dat je wilt hebben & cadeau wilt doen. Het geheime leven van kleuren vertelde de cultuurgeschiedenis achter elke kleur; met dit boek leer je hoe je iedere kleur toe kunt passen in je leven om gelukkiger te worden.

  Hoe meer je leert over kleur, hoe meer je het kunt gebruiken om je leven te verbeteren. Het kleine boek over kleur zal je volop inspireren.

  Kracht van Kleur Shop - boekomslag De verbazingwekkende invloed van kleuren

  Bookspot.nl

  De verbazing-wekkende invloed van kleuren

  Jean-Gabriel Causse onderbouwt in zijn boek de verbazingwekkende invloed van kleuren op wetenschappelijke wijze. Zijn boek is vrolijk, licht en toegankelijk geschreven, en vol leuke voorbeelden. Wist je bijvoorbeeld dat het niveau van depressie het hoogst is in witte kantoren? En wist je dat mensen met rode gordijnen in hun slaapkamer meer seks hebben?

  Kleuren van geluk - boek van Anne-Lies Smal via Kracht van Kleur

  Kleuren van Geluk

  Dit boek over kleur van Anne-Lies Smal inspireert niet alleen maar brengt ook verandering. Lichter leven, de light versie van jezelf zijn, dat klinkt heerlijk vind je niet?

  Niet je koffers pakken maar op innerlijke reis met creativiteit en intuïtie als bagage. En kleur als innerlijke tomtom. Maak er een feestje van gun jezelf elke dag ongelimiteerde inspiratie met het boek ‘kleuren van geluk’.

  (inkijkexemplaar – klik hier)

  KLEURMENU

  Kracht-van-Kleur-Kleurenbloem-de-website-voor-kleurkaartleggingen-en-kleurenpsychologie

  KLEURKAARTLEGGINGEN

  Met online kleurkaartleggingen vergroot je jouw inzicht in situaties of op verschillende gebieden in jouw leven. 

  Kracht-van-Kleur-online-kleurkaartlegging-van-probleem-naar-oplossing

  EEN KLEUREN CONSULT

  Wil je liever een persoonlijke Catch your Colour Story of ColourNostics sessie afgestemd op jouw specifieke situatie?
  Ik ben graag jouw kleurentolk.

   

  Kracht van Kleur - image bij blog waarin wordt uitgelegd wat kleur eigenlijk is en wat het met je doet.

  CURSUS COLOUR COMFORT Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur

  Wil je leren hoe kleuren ons beïnvloeden en jouw kennis rondom kleur volgens de Colour Comfort Methode vergroten?
  Dan is deze training iets voor jou! De cursus is tevens de eerste stap om gecertificeerd kleurencoach te worden. 

  De ervaring van anderen

  Het is zo bijzonder om te zien dat er zoveel dingen kloppen. Jouw opmerking om ‘meer lichtblauw toe te laten in mijn leven’ maakt dat ik me iets liever en opener opstel. Dat is ook mooi nu.

  (n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

  Danielle

  De kleurenlegging was weer zo treffend! Wat ontzettend leuk en interessant weer. Geweldig. En het klopt als een bus!

  (n.a.v. een kleurkaartlegging)

  Yvonne

  Psycholoog

  Bedankt voor deze bijzondere kleurreis, waarin zoveel duidelijk werd! 

  (n.a.v. een kleurkaartlegging)

  Karin

  Visagist

  Ik vond het heel leuk en interessant, wat een informatie!

  (n.a.v. een kleurkaartlegging)

  Tomas

  e-Commerce Business Manager

  Het was prettig, helder en interessant. Ik heb al een paar keer wit gedragen (het voelt heerlijk). Paars zet ik ook wat meer in, voelt al zo anders.

  (n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

  Eveline

  Kleur: een bijzonder middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling

  Kleur: een bijzonder middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling

  Dat licht iets met je doet, weten we eigenlijk wel. Zonlicht zorgt voor groei en bloei en voor de aanmaak van vitamine D. De meeste mensen krijgen een energieboost van zonlicht en voelen zich lichter of vrolijker. Weinig mensen weten dat kleur licht is en elke kleur een bepaalde golflengte, een trilling heeft die een wisselwerking met ons lijf heeft.
  Kleur heeft invloed op onze fysieke, emotionele en psychische gesteldheid. Ons lichaam weet het wel, want onbewust kiezen wij juist die kleuren die wij nodig hebben. De kleur die ons stimuleert, activeert, kalmeert of waar wij ons juist veilig bij voelen. Mooi is dat. Nog mooier is het wanneer je deze processen bewust kan inzetten, door je kennis over kleur te vergroten en daarmee jouw doelen, dromen en verlangens kan activeren en verwezenlijken.

  Lees meer
  Contactgeld in de haven van Dénia

  Contactgeld in de haven van Dénia

  Ze is klein van stuk, wanneer ik zit kan ik recht in haar ogen kijken. Van tafel naar tafel schuifelt ze licht voorovergebogen over het terras in de haven van Dénia. Ze ziet er zacht en vriendelijk uit. Haar hoofd bedekt met grijze luchtige krullen waar je dwars door heen kan kijken. Hoe oud zou ze zijn? Zeker 80 als ze niet al ouder is. Ze schuifelt van tafeltje naar tafeltje, blijft even staan, aan haar ogen en wangen zie je dat ze zachtjes glimlacht terwijl ze bijna onzichtbaar zo voorzichtig haar zachte hand uitstrekt.

  Lees meer

  Meer kleurige blogs

  Ga naar de blogpagina voor een overzicht van alle blogs waarin kleur de hoofdrol speelt.

  Contact

  Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

  Droom Durf Doe
  KvK -  7708214
  BTW id - NL003100520883

  www.droomdurfdoe.nl

  info@droomdurfdoe.nl

  Missie

  Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

  Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

  Lees onze volledige missie hier.

  Colour Comfort methode

  Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische mooie methode en voor haar inspiratie. Tevens danken wij Anne-Lies Small, zij van BLOEI! voor haar kennis en inspiratie.

  Wil je zelf de cursus 'Colour Comfort Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur' volgen? Kijk hier voor meer informatie!

  Het logo waarmee krachtvankleur.nl en Katrín Gudmundsson worden erkend als gecertificeerd coach en instructeur van de Colour Comfort Methode

  Pin It on Pinterest

  Share This

  Deel deze pagina!

  Interessante pagina of blog? Deel dan op jouw account!