Online Kleurkaartleggingen

 

 

 

Online Kleurkaart-leggingen

ONLINE KLEURKAARTLEGGING

Krijg meer grip op je leven door het vergroten van jouw inzicht en word  bewust van wat er meewerkt of juist tegenwerkt.

  • Zit je vast in een situatie?
  • Ben je onrustig?
  • Speelt er iets van binnen maar krijg je niet duidelijk wat?
  • Waar liggen jouw verlangens en hoe bereik je deze?
  • Wil je van alles maar kom je maar niet op gang?
  • Wil je weten wat je tegenhoudt?
  • Wat helpt jou in deze situatie?
  • Waar liggen je blokkades?
  • Op zoek naar jouw uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden?
  • Ben je nieuwsgierig wat kleur jou te vertellen heeft?

Ontdek de antwoorden met behulp van jouw kleurkeuze.
In een online kleurkaartlegging krijg je op een eenvoudige en laagdrempelige wijze inzicht op verschillende gebieden in je leven.

Kies je kleurkaartlegging

Klik op de kleurkaartlegging van jouw keuze en je wordt doorgeleid naar de betaalmodus. Nadat de betaling is voltooid opent de kleurkaartlegging van jouw keuze automatisch. De uitkomst van jouw online kleurkaartlegging kan je te allen tijde teruglezen via de persoonlijke link die je na betaling gemaild krijgt.

Een kleurkaartlegging cadeau doen en de bevestigingsmail voorzien van jouw boodschap voor de ontvanger? Klik dan hier!

 

De ideale situatie

Deze kleurkaartlegging geeft op basis van 3 door jou gekozen kleurkaarten inzicht in de route naar jouw ideale situatie. Het vergroot je inzicht rondom een probleem of een kwestie en belicht de weg naar de oplossing of naar de ideale situatie.

 

Van probleem tot oplossing

Deze kleurkaartlegging geeft op basis van 5 door jou gekozen kleurkaarten inzicht in een specifiek probleem of kwestie. Je krijgt informatie over welk dieperliggende processen een rol spelen, wat werkt mee en wat zijn de hindernissen, welke aanpak of houding kan bijdragen aan de oplossing.

Bereik je verlangen

Kies deze uitgebreide kleurkaartlegging wanneer je inzicht wilt in jouw verlangen en hoe deze te bereiken. Kom er achter welke thema’s een rol spelen en waarom het nog niet gelukt is om jouw verlangen te verwezenlijken. Welke hindernissen liggen er? 

Kleur en je persoonlijkheid

Deze kleurkaartlegging laat je de aspecten van jouw karakter en potentie zien. Daarnaast geeft deze kleurkaartlegging ook inzicht in wat jouw kracht is en laat zien waar je uitdagingen liggen.

Kracht-van-Kleur-Kleurenbloem-de-website-voor-kleurkaartleggingen-en-kleurenpsychologie

Groei en ontwikkeling

Kies deze uitgebreide 5 kleurkaartlegging wanneer je je inzicht wilt vergroten in jouw huidige leven op basis van de door jou gekozen kleuren. Kom er achter welke thema’s en hindernissen een rol spelen.
Ontdek jouw groei- en ontwikkelkansen.

 

De ervaring van anderen

Het is zo bijzonder om te zien dat er zoveel dingen kloppen. Jouw opmerking om ‘meer lichtblauw toe te laten in mijn leven’ maakt dat ik me iets liever en opener opstel. Dat is ook mooi nu.

(n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

Danielle

De kleurenlegging was weer zo treffend! Wat ontzettend leuk en interessant weer. Geweldig. En het klopt als een bus!

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Yvonne

Psycholoog

Bedankt voor deze bijzondere kleurreis, waarin zoveel duidelijk werd! 

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Karin

Visagist

Ik vond het heel leuk en interessant, wat een informatie!

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Tomas

e-Commerce Business Manager

Het was prettig, helder en interessant. Ik heb al een paar keer wit gedragen (het voelt heerlijk). Paars zet ik ook wat meer in, voelt al zo anders.

(n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

Eveline

Naar Bali om de taal van kleur te leren

Naar Bali om de taal van kleur te leren

In 2019 heb ik een wonderlijke kleurenreis gemaakt. Een ervaring full colour met beide voeten op de grond.
Vrijheid en lef is wat Bali mij bracht. Vooral omdat ik ondanks allerlei hobbels toch de durf had om eens gek te doen. Zonder dat ik kon overzien hoe maanden verder mijn leven eruit zou zien, zo veel onzekerheden, om nog maar te zwijgen over het onbekende Bali.
Een enorme sprong in het diepe, doodeng, hoewel het ondiepe een stuk pijnlijker schijnt te zijn. Ik ben, of eigenlijk was, sowieso niet zo de persoon om een bommetje te maken, diep of ondiep… ‘Better safe than sorry’ was mijn credo of zoiets. Hoewel?!? Het leren van de taal van kleur is een wonderlijk avontuur, zowel van binnen als buiten!

Lees meer
Kleur: een bijzonder middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Kleur: een bijzonder middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Dat licht iets met je doet, weten we eigenlijk wel. Zonlicht zorgt voor groei en bloei en voor de aanmaak van vitamine D. De meeste mensen krijgen een energieboost van zonlicht en voelen zich lichter of vrolijker. Weinig mensen weten dat kleur licht is en elke kleur een bepaalde golflengte, een trilling heeft die een wisselwerking met ons lijf heeft.
Kleur heeft invloed op onze fysieke, emotionele en psychische gesteldheid. Ons lichaam weet het wel, want onbewust kiezen wij juist die kleuren die wij nodig hebben. De kleur die ons stimuleert, activeert, kalmeert of waar wij ons juist veilig bij voelen. Mooi is dat. Nog mooier is het wanneer je deze processen bewust kan inzetten, door je kennis over kleur te vergroten en daarmee jouw doelen, dromen en verlangens kan activeren en verwezenlijken.

Lees meer

Meer kleurige blogs

Ga naar de blogpagina voor een overzicht van alle blogs waarin kleur de hoofdrol speelt.

Contact

Katrín Gudmundsson
katrin@krachtvankleur.nl

Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl

info@droomdurfdoe.nl

Missie

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Colour Comfort methode

Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische mooie methode en voor haar inspiratie. 

Wil je zelf de cursus 'Colour Comfort Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur' volgen? Kijk hier voor meer informatie!

Het logo waarmee krachtvankleur.nl en Katrín Gudmundsson worden erkend als gecertificeerd coach en instructeur van de Colour Comfort Methode
Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze pagina!

Interessante pagina of blog? Deel dan op jouw account!