Online Kleurkaartleggingen

 

 

 

Online Kleurkaart-leggingen

ONLINE KLEURKAARTLEGGING

Krijg meer grip op je leven door het vergroten van jouw inzicht en word  bewust van wat er meewerkt of juist tegenwerkt.

  • Zit je vast in een situatie?
  • Ben je onrustig?
  • Speelt er iets van binnen maar krijg je niet duidelijk wat?
  • Waar liggen jouw verlangens en hoe bereik je deze?
  • Wil je van alles maar kom je maar niet op gang?
  • Wil je weten wat je tegenhoudt?
  • Wat helpt jou in deze situatie?
  • Waar liggen je blokkades?
  • Op zoek naar jouw uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden?
  • Ben je nieuwsgierig wat kleur jou te vertellen heeft?

Ontdek de antwoorden met behulp van jouw kleurkeuze.
In een online kleurkaartlegging krijg je op een eenvoudige en laagdrempelige wijze inzicht op verschillende gebieden in je leven.

Kies je kleurkaartlegging

Klik op de kleurkaartlegging van jouw keuze en je wordt doorgeleid naar de betaalmodus. Nadat de betaling is voltooid opent de kleurkaartlegging van jouw keuze automatisch. De uitkomst van jouw online kleurkaartlegging kan je te allen tijde teruglezen via de persoonlijke link die je na betaling gemaild krijgt.

 

De ideale situatie

Deze kleurkaartlegging geeft op basis van 3 door jou gekozen kleurkaarten inzicht in de route naar jouw ideale situatie. Het vergroot je inzicht rondom een probleem of een kwestie en belicht de weg naar de oplossing of naar de ideale situatie.

 

Van probleem tot oplossing

Deze kleurkaartlegging geeft op basis van 5 door jou gekozen kleurkaarten inzicht in een specifiek probleem of kwestie. Je krijgt informatie over welk dieperliggende processen een rol spelen, wat werkt mee en wat zijn de hindernissen, welke aanpak of houding kan bijdragen aan de oplossing.

Bereik je verlangen

Kies deze uitgebreide kleurkaartlegging wanneer je inzicht wilt in jouw verlangen en hoe deze te bereiken. Kom er achter welke thema’s een rol spelen en waarom het nog niet gelukt is om jouw verlangen te verwezenlijken. Welke hindernissen liggen er? 

Kleur en je persoonlijkheid

Deze kleurkaartlegging laat je de aspecten van jouw karakter en potentie zien. Daarnaast geeft deze kleurkaartlegging ook inzicht in wat jouw kracht is en laat zien waar je uitdagingen liggen.

Kracht-van-Kleur-Kleurenbloem-de-website-voor-kleurkaartleggingen-en-kleurenpsychologie

Groei en ontwikkeling

Kies deze uitgebreide 5 kleurkaartlegging wanneer je je inzicht wilt vergroten in jouw huidige leven op basis van de door jou gekozen kleuren. Kom er achter welke thema’s en hindernissen een rol spelen.
Ontdek jouw groei- en ontwikkelkansen.

 

De ervaring van anderen

Het is zo bijzonder om te zien dat er zoveel dingen kloppen. Jouw opmerking om ‘meer lichtblauw toe te laten in mijn leven’ maakt dat ik me iets liever en opener opstel. Dat is ook mooi nu.

(n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

Danielle

De kleurenlegging was weer zo treffend! Wat ontzettend leuk en interessant weer. Geweldig. En het klopt als een bus!

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Yvonne

Psycholoog

Bedankt voor deze bijzondere kleurreis, waarin zoveel duidelijk werd! 

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Karin

Visagist

Ik vond het heel leuk en interessant, wat een informatie!

(n.a.v. een kleurkaartlegging)

Tomas

e-Commerce Business Manager

Het was prettig, helder en interessant. Ik heb al een paar keer wit gedragen (het voelt heerlijk). Paars zet ik ook wat meer in, voelt al zo anders.

(n.a.v. een Catch your Colour Story sessie)

Eveline

De kleur blauw en de Kleurencursus

De kleur blauw en de Kleurencursus

‘Wat zegt de kleur blauw?’ vraagt een jongedame mij nieuwsgierig terwijl ze voor mij springt op het verjaardagsfeest van mijn zoon. Ik lach want zoals met elke kleur kan je alle kanten op en ook weer niet, zo heeft elke kleur unieke eigenschappen en kwaliteiten en hebben zij een positieve en een negatieve kant. Ogen vol verwachting kijken mij aan.

Lees meer

Meer kleurige blogs

Ga naar de blogpagina voor een overzicht van alle blogs waarin kleur de hoofdrol speelt.

Contact

Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl

info@droomdurfdoe.nl

Missie

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Colour Comfort methode

Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische mooie methode en voor haar inspiratie. Tevens danken wij Anne-Lies Small, zij van BLOEI! voor haar kennis en inspiratie.

Wil je zelf de cursus 'Colour Comfort Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur' volgen? Kijk hier voor meer informatie!

Het logo waarmee krachtvankleur.nl en Katrín Gudmundsson worden erkend als gecertificeerd coach en instructeur van de Colour Comfort Methode

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze pagina!

Interessante pagina of blog? Deel dan op jouw account!