De ideale situatie

Vraag raad en ontdek de weg naar de oplossing

Bedank voor de betaling, je kunt nu jouw kleurkaartlegging doen!
Volg de instructie onder de kleurenbloem. Het kiezen van een kleur is een intuïtief proces. Probeer niet na te denken of te beredeneren waar een kleur voor staat. Herhaal de vraag en kies dan de kleur die het meeste bij je oproept. Bijvoorbeeld: “De kleur van mijn huidige situatie is…”

Heb je een verkeerde kleur gekozen, klik dan op de knop ‘Reset’, dan worden alle kaarten weer blanco en kun je opnieuw beginnen. Klik je op ‘Opvragen’ dan krijg je het resultaat van de legging en kun je geen wijziging meer aanbrengen.

GEEN BETALING

Resultaat van de kleurkaartlegging ‘De ideale situatie!’

Per kleurkaart komt er een gegenereerde tekst. De kwaliteiten en capaciteiten van de gekozen kleur spelen een rol in jouw situatie. Een kleur heeft een positieve en een negatieve kant, het is aan jou om te bepalen welke aspecten en eigenschappen van de beschreven kleur van toepassing is op jouw specifieke situatie. Neem de tijd om de uitleg van de kleur tot je te nemen.

De kleurkaart ‘De situatie’ kan ook staan voor een probleem of een kwestie.
De kleurkaart ‘De route’ staat voor datgene dat meewerkt, van belang is, of wat je te doen hebt om je doel of verlangen (jouw ideale situatie) te bereiken.
De kleurkaart ‘De ideale situatie’ kan ook staan voor de oplossing, verlangen of toekomst wens. Deze kaart geeft inzicht in datgene wat je wilt bereiken of zou wensen. Wanneer je de uitleg van de kleuren leest, bekijk welke aspecten van toepassing zijn op jouw leven en welke aspecten bijdragen.

De situatie

{KLEUR1}

De situatie

Je hebt {kleur1} gekozen als kleur voor je huidige situatie, vraagstuk of probleem. De eigenschappen en aspecten van deze kleur kunnen jou een heldere kijk geven op de situatie en je inzicht vergroten in datgene wat er op dit moment (mee)speelt in je leven.

{OMSCHRIJVING1}

 

De route

{KLEUR3}

De route

Je hebt {kleur3} gekozen als de kleur voor de route naar jouw toekomstwens, jouw ideale situatie. De eigenschappen en de capaciteiten van deze kleur belichten aspecten die van belang zijn om tot de ideale situatie of oplossing te komen. Het kan jouw inzicht vergroten via welke route jouw toekomstwens of ideale situatie kan worden bereikt.

{OMSCHRIJVING3}

 

De ideale situatie

{KLEUR2}

De ideale situatie

Je hebt {kleur2} gekozen als kleur voor jouw ideale situatie of de oplossing. De eigenschappen en capaciteiten van deze kleur geven een dieperliggende kijk op de aard van jouw wens.

{OMSCHRIJVING2}

 

(c) Copyright Kracht van Kleur en Colour Comfort LTD. Niets van deze methodiek en de bij de kleurkaartleggingen gestelde vragen, noch de resultaten, mogen zonder schrijftelijke toestemming van Kracht van Kleur worden gekopieerd, opgeslagen of gepubliceerd in welke vorm dan ook.

Wat vindt je van deze online kleurkaartlegging?

 

Jouw naam
Waardering
Wat vindt je van deze kleurkaartlegging?

Verdiepende sessie over kleurkaartlegging?

Misschien heb je behoefte aan een verdiepend gesprek over het resutaat van jouw persoonlijke kleurkaartlegging. Je kunt een verdiepende sessie van 20 minuten met Katrín inplannen. Klik hier voor meer informatie. 

Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest