Jouw persoonlijkheid in kleur

Bedank voor de betaling, je kunt nu jouw kleurkaartlegging doen!
Volg de instructie onder de kleurenbloem. Het kiezen van een kleur is een intuïtief proces. Probeer niet na te denken of te beredeneren waar een kleur voor staat. Herhaal de vraag en kies dan de kleur die het meeste bij je oproept.

Heb je een verkeerde kleur gekozen? Klik dan op ‘Reset’
Klik op ‘Opvragen’ voor het definitieve resultaat.

GEEN BETALING

Resultaat van de kleurkaartlegging ‘Jouw persoonlijkheid in kleur’

Deze kleurkaartlegging geeft jouw karakter, jouw potentieel, kracht en uitdagingen weer. Het laat zien wat voor jou belangrijk is en wat  energie geeft. Je favoriete kleur hangt samen met de tegenovergestelde kleur. Het is goed wanneer er een balans is tussen beiden. Dat wil zeggen dat er balans is wanneer de capaciteiten en de eigenschappen van deze kleuren in je leven aanwezig zijn.

Per kleurkaart komt er een gegenereerde tekst. De kwaliteiten en capaciteiten van de gekozen kleur spelen een rol in jouw situatie. Een kleur heeft een positieve en een negatieve kant, het is aan jou om te bepalen welke aspecten en eigenschappen van de beschreven kleur van toepassing is op jouw specifieke situatie. Neem de tijd om de uitleg van de kleur tot je te nemen. 

Persoonlijke eigenschappen

{KLEUR1}

Persoonlijke eigenschappen

Je hebt {kleur1} als jouw favoriete kleur gekozen. De kleur vertelt iets over jouw kwaliteiten en persoonlijk eigenschappen. Elke kleur heeft een tegengestelde kleur, indien beide kleuren aanwezig zijn in je leven, is er een vorm van balans tussen de eigenschappen. De kleuren houden elkaar als het ware in evenwicht en kunnen daarmee elkaars uitdaging zijn. Daarom wordt de tegengestelde kleur ook meegenomen in deze kleurkaartlegging.

{OMSCHRIJVING1}

 

Jouw ware potentieel

Door het dragen van jouw favoriete kleur op je hart zichtbaar voor de ander, zoals bij een t-shirt, blouse, overhemd, trui, jurk het geval is, benut je je ware potentieel. Je bekent kleur als het ware en draagt dat uit.

{OMSCHRIJVING2}

 

Jouw uitdaging

{KLEUR3}

Jouw uitdaging

De kleur die je het minst prettig of mooi vindt is {kleur3}, deze kleur geeft aan waar je uitdagingen liggen of aan welk gebied aandacht besteed kan worden. De capaciteiten en eigenschappen van de gekozen kleur kunnen je inzicht geven in waar jouw uitdagingen of aandachtsgebieden liggen.

{OMSCHRIJVING3}

 

Jouw energiegever

{KLEUR4}

Jouw energiegever

De kleur die het belangrijkst voor jou is in het interieur van je huis is {kleur4}. Deze kleur vertelt wat je nodig hebt om je goed te voelen en wat je energie geeft.

{OMSCHRIJVING4}

 

Wat vindt je van deze online kleurkaartlegging?

 

Jouw naam
Waardering
Wat vindt je van deze kleurkaartlegging?

Verdiepende sessie over kleurkaartlegging?

Misschien heb je behoefte aan een verdiepend gesprek over het resutaat van jouw persoonlijke kleurkaartlegging. Je kunt een verdiepende sessie van 20 minuten met Katrín inplannen. Klik hier voor meer informatie. 

Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest