Masterclass Kleurkaartlegging®

 Een professionele tool voor coaches en therapeuten

Gebruik de Kracht van Kleur in jouw begeleiding

Masterclass Kleurkaartlegging®

Ben jij een therapeut, coach of werk je in een vergelijkbare professionele context? Wil je jouw toolbox uitbreiden met een unieke en krachtige methode? Wil jij je onderscheiden van andere professionals? De Masterclass Kleurkaartlegging van Kracht van Kleur biedt jou de kans om de geheimen van kleur in te zetten voor diepgaande inzichten en transformaties bij jouw cliënten. Kleurkaartlegging geeft de professional en cliënt een duidelijk inzicht in de pijnpunten, de kansen en mogelijkheden. Je komt in één sessie tot de kern, voorbij het denken rechtstreeks naar het gevoel. Met een kleurkaartlegging ontrafel je dat wat speelt op verschillende niveau’s.

De Ervaring van Coaches en cliënten met Kleurkaartlegging®

Na honderden Kleurkaartlegging sessies is het bewezen dat de Kleurkaartlegging een unieke tool is met een verbluffend resultaat. Het is een zachte en toegankelijke manier om tot de kern van vraagstukken te komen. Cliënten zijn over het algemeen geraakt en vol verbazing over dat wat één enkele kleurkaartlegging blootlegt en de beweging die het hen brengt. De coaches zijn vooral verbaasd over de snelheid en de nauwkeurigheid van de resultaten, samen met de diepe inzichten waarin oude patronen, levensthema’s duidelijk worden en obstakels worden ontdekt.

De Kleurkaartlegging biedt verduidelijking, geeft richting en zet aan tot actie. Het helpt de professional om tot een duidelijk plan te komen en tegelijkertijd ondersteund het de cliënten stappen te zetten naar het behalen van doelen, resultaten en wensen.

Ben jij een coach, therapeut of psycholoog op zoek naar een krachtige tool? Lees over de grote voordelen van de Kleurkaartlegging®

Snel Inzicht en Richting

 •  Kom als coach snel tot de kern van problemen en situaties bij je cliënt met slechts één gesprek.
 • Het resultaat van de Kleurkaartlegging bevat de kern van het probleem en oplossing. Hierdoor kan je binnen één gesprek het gehele begeleidingstraject bepalen, zowel richting als duur.

 

Oude patronen Ontdekken

 •  Ontdek patronen en thema’s die je cliënt tegenhouden om tot een oplossing te komen, neem deze mee in de begeleiding.
 • Met de Kleurkaartlegging kom je als professional tot de dieperliggende gevoelens, emoties en gedachten van de cliënt.

 

Geef taal aan verborgen gevoelens

 • Een Kleurkaartlegging brengt onbewuste gevoelens en gedachten aan de oppervlakte en voorziet ze van woorden.
 • De tool brengt eenvoudig dat wat (mee)speelt in kaart, zodat de begeleiding hierop kan afstemmen.
 • Een fijne tool voor cliënten die moeite hebben om taal te geven aan dat wat speelt.

De sleutel tot het onderbewuste

 • Kleurkaartleggingen maken het onderbewuste bewust en creëren daarmee ruimte voor verandering en groei.
 • Dat waar je bewust van bent, kan je veranderen. De coach kan de cliënt hierin gericht ondersteunen.

Wat zit jouw cliënt echt in de weg

 • De therapeut/coach krijgt met de Kleurkaartlegging in een korte sessie inzicht, informatie en richting over dat wat voor de cliënt in de kern écht belangrijk is.
 • Word bewust wat jouw cliënt (on)bewust in de weg zit of tegenwerkt om tot een verandering of resultaat te komen.
 • Ontdek de dieperliggende thema’s.

Unieke ervaring

 • Jouw cliënten zullen versteld staan van de accuraatheid van de Kleurkaartleggingen.
 • De Kleurkaartlegging is een unieke en zachte wijze voor je cliënt om bewust te worden van dieperliggende gevoelens, emoties en gedachten.

Wil je ook op een zachte wijze tot de kern komen bij je cliënt?

Zolang jouw cliënt een kleur kan kiezen kan jij direct het verschil maken. In slechts één sessie weet je precies wat er speelt en waar de mogelijkheden zitten, zodat jouw begeleiding naadloos aansluit bij jouw cliënt. Zorg voor een nog betere start en verdieping voor jou en je cliënt.

Afbeelding van Katrín Gudmundsson, kleurencoach en de trainer van de Kleurencursus Colour Comfort Methode, met naast haar het logo van 'gecertificeerd Colour Comfort Trainer'.

Katrín Gudmundsson: de tool die mijn leven heeft veranderd

In mijn bijna dertigjarige carrière binnen Jeugdzorg- en Onderwijsinstellingen heb ik veel geleerd zowel uit de praktijk als door talrijke cursussen na mijn Master Pedagogiek. Mijn gereedschapskist met tools is zeer gevuld, maar er is één tool dat mijn pad ingrijpend heeft veranderd en mijn passie heeft verrijkt: de psychologie van kleur.

Kleur,  ongelooflijke nauwkeurig op zachte wijze

Be a Rainbow in Somebody Else’s Cloud deze uitspraak van Maya Angelou was altijd al mijn levensmotto, lang voor de dag dat ik besloot om meer over kleur te leren. De dag dat ik over kleur ging leren zal ik nooit vergeten, het was de start van een waar avontuur. Met het ontdekken van de taal van kleur verbaasde ik mij het meeste over de ongelooflijke accuraatheid en de zachte manier waarop je snel tot de kern van een situatie kan doordringen met aandacht en ruimte voor de cliënt. De kracht van kleur heeft mij gegrepen waardoor ik verschillende opleidingen rondom kleur ben gaan volgen.

Honderden sessies waarbij ik kleur inzette bij mijn cliënten

Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van kleur, evenals mijn verlangen om te begrijpen of kleur echt altijd effectief is en niet slechts in enkele gevallen, leidde tot vele sessies waarbij ik kleur inzette bij cliënten met diverse uitdagingen. En echt, kleur werkt in vrijwel elk scenario. Het overtuigde niet alleen mij, maar ook mijn cliënten, kleur is een unieke en uiterst krachtige tool om tot de kern te komen en verandering in te zetten.

Hoe kan ik kleur effectief in mijn werk integreren?

Mijn enthousiasme is zo groot dat ik kleur toegankelijk wil maken voor iedereen. Dat doe ik door het ontwikkelen van de Online Kleurkaartleggingen en het geven van de Kleurencursus, waarin je de taal van kleur kunt leren. Cursisten, die werkzaam zijn als therapeut, coach of psycholoog vroegen regelmatig: “Hoe kan ik kleur effectief in mijn werk integreren?” Dit was de aanzet voor de ontwikkeling van de Masterclass Kleurkaartlegging, inclusief het unieke Kleurkaartendeck. Een tool die zich keer op keer heeft bewezen in honderden sessies. Zowel cliënten als ikzelf waren steeds weer verbaasd over de eenvoud, snelheid en diepgang van de resultaten.

Een methode die inzetbaar is voor jong en oud

Met de Masterclass Kleurkaartlegging bied ik jou nu de kans om deze krachtige tool te leren gebruiken en daarmee jouw cliënten op een dieper niveau te ondersteunen. Met de Kleurkaartlegging kan je sneller tot de kern komen dan ooit tevoren, je ontrafelt als coach wat er allemaal meespeelt en tegenwerkt en waar de oplossing ligt. Het is inzetbaar voor zowel jong als oud.

Wat kan je verwachten van de Kleurkaartlegging als tool:

Professioneel

 • Met deze tool laat je jouw deskundigheid en professionaliteit zien als coach met specialisatie kleur. Met het resultaat van de Kleurkaartleggingen kom je op een zachte wijze tot diepgaande gesprekken, inzichten en resultaten samen met je cliënt.

Inzetbaar bij jong en oud

 • Een Kleurkaartlegging kan altijd en bij iedereen worden ingezet, ongeacht leeftijd en taalniveau.
 • De taal van kleur is universeel, zolang jouw cliënt een kleur kan kiezen kan je met deze tool de essentie van het probleem of de situatie ontdekken.

Flexibel

 • Kleurkaartleggingen kunnen zowel face-to-face als online worden uitgevoerd.
 • Het Kleurkaartendeck is compact waardoor het makkelijk mee te nemen is. Je kan daarmee een Kleurkaartlegging makkelijk overal inzetten, zelfs bij de cliënt thuis.

Uniek en Onderscheidend

 • Het inzetten van een Kleurkaartlegging® is een unieke methode, daarmee is deze tool perfect om je als therapeut of coach mee te onderscheidend.
 • Iedereen kan een kleur kiezen, maar niet iedereen kan kleur vertalen en gericht inzetten in de begeleiding, jij wel?
}

Tijdbesparend

 • Het kan lastig zijn om woorden te geven aan dat wat niet goed voelt of wat precies het probleem is, het kan dan voor cliënt en professional veel tijd kosten om tot de kern te komen.
 • Een Kleurkaartlegging maakt in slechts één sessie duidelijk wat de kern van het probleem is, de oplossingsmogelijkheden, de diepere lagen, patronen en thema’s die geraakt worden.
U

Verdiepend

 • Een Kleurkaartlegging zorgt voor verdieping in elk gesprek, omdat het het meerdere kanten van een situatie, probleem of verlangen belicht.
 • Een Kleurkaartlegging is de perfecte start voor elke coachings- of begeleidingstraject, omdat deze niet alleen richting geeft, maar ook het onderbewuste van de cliënt wordt meegenomen.

Lees reviews van cliënten over Kleurkaartleggingen:

€449

De Masterclass Kleurkaartlegging®

De tool die het verschil maakt voor jou en je cliënt

 • Ontdek in één sessie de dieperliggende gevoelens, emoties en gedachten van jouw cliënt
 • Onderscheid jezelf als coach met de unieke methode van Kleurkaartlegging
 • Professionele tool waarbij je kleur als jouw specialisatie inzet als coach of therapeut
 • Werk face-to-face of online 

Wil jij met jouw cliënt in één sessie de kern van het probleem en de oplossing ontrafelen? Dan is dit de meest unieke en nauwkeurige methode om dat te bereiken. Je profiteert van de jarenlange ervaring van Katrín Gudmundsson met de Kleurkaartleggingen.  

Ben je niet tevreden? We bieden een niet-goed-geld-terug garantie

Veel gestelde vragen (FAQ) Masterclass Kleurkaartlegging

Vragen over de vooropleiding van de Masterclass

Vragen over de inhoud van de Masterclass

Overige veel gestelde vragen

Ik ben geen coach of psycholoog, heeft het dan zin om de Masterclass te volgen?

Natuurlijk! Je hoeft geen coach of psycholoog te zijn om de Masterclass te volgen. Kleurkaartleggingen kunnen ook voor persoonlijke groei en ontwikkeling zeer waardevol zijn. Ze versterken je intuïtie, vergroten je zelfinzicht en helpen je onbewuste gevoelens en gedachten rondom situaties en problemen te begrijpen.
Wanneer je de vooropleiding hebt gevolgd, is deze tool geschikt om bij jezelf, je vrienden en familie in te zetten. 

Beschik je niet over de vooropleiding, vraag dan naar de voordelige combinatie en volg de Kleurencursus samen met de Masterclass

Ben je geen coach maar wil je coach worden?

Absoluut! Als je de Kleurkaartleggingen professioneel wilt aanbieden, bieden we ook een traject aan waarin je stap voor stap de basisvaardigheden van een professionele coach leert. Neem contact op voor meer informatie.

Kan iedereen zich aanmelden voor de Masterclass Kleurkaartlegging?

Nee, helaas kan dat niet. Om een goede en professionele Kleurkaartlegging uit te voeren, is het essentieel dat je de taal van kleur al begrijpt. De Masterclass behandelt 30 kleuren, waarvan 20 als basis dienen. Je moet minimaal de psychologische kennis hebben van de betekenis van 16 kleuren.

Heb je een soortgelijke opleiding gevolgd of twijfel je over je vooropleiding? Neem dan contact op voor meer informatie.

Help, ik beschik niet over de juiste vooropleiding. Wat nu?

Maak je geen zorgen! Als je de juiste vooropleiding niet hebt, biedt Kracht van Kleur ook een vooropleiding aan. Je kunt dit combineren met de Masterclass Kleurkaartlegging. Neem contact op voor meer informatie.

Is een Kleurkaartlegging heel zweverig?

De Kleurkaartlegging is niet zweverig, maar juist heel praktisch. Het is anders dan Tarot of Engelenkaarten.

Met Kleurkaartleggingen kies je bewust een kleur die overeenkomt met je gevoel rondom een situatie of vraag. Kleuren hebben specifieke trillingen en frequenties, en je kiest de kleur die past bij je huidige gevoel. Dit maakt de tool heel accuraat en verhelderend. Het is een manier om bewust te worden van wat onbewust wordt gevoeld.

Tijdens de Masterclass leer je hoe je gebruik maakt van de Kleurkaartlegging.

 

Hoe meld ik me aan voor de Masterclass Kleurkaartleggingen?

Aanmelden is eenvoudig. Klik op ‘Ik meld me aan’ en vul de gevraagde informatie in. Katrín zal contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek, waarin alles wordt doorgenomen, je vragen worden beantwoord, en verdere aanmelding wordt besproken.

Kan ik de Masterclass in mijn eigen tijd volgen?

De Masterclasses zijn geen vooraf opgenomen trainingen, deze worden interactief gegeven. 
Bij Kracht van Kleur geloven we in flexibiliteit. We kunnen samen met jou kijken welke tijden het beste passen in jouw agenda. Neem contact op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Neem contact op en vermeld dit in het aanmeldformulier.

Wat ontvang ik bij de Masterclass?

De Masterclass is inclusief het unieke Kleurkaartendeck en:

 • een officieel certificaat, een logo voor op je website/social media,
 • E-book met alle behandelde informatie
 • Q&A na afronding van de eerste 4 online Masterclasses
 • 5 gratis online Kleurkaartleggingen
 • Korting op de Masterclass Online Kleurkaartleggingen
 • Korting op het halfjaarlijkse abonnement voor het online platform Kleurkaartleggingen van Kracht van Kleur.
Wat heb ik nodig tijdens de Master Kleurkaartlegging?

Tijdens de Masterclass heb je een goede internetverbinding nodig, een laptop of desktop (geen smartphones of tablets), pen en papier voor aantekeningen, en het Kleurkaartendeck.

Hoe ziet de Masterclass Kleurkaartlegging eruit?

De Masterclass bestaat uit 5 interactieve online bijeenkomsten, waarin je theorie leert, oefent, praktijkopdrachten uitvoert en casuïstiek bespreekt.

De onderwerpen variëren en behandelen onder andere de betekenis van 20 kleuren, de samenhang tussen kleuren, verschillende soorten Kleurkaartleggingen en hoe je kleur in je werk kunt toepassen.

Wat kan ik na de Masterclass Kleurkaartlegging?

Na de Masterclass kun je professioneel en zelfstandig Kleurkaartleggingen uitvoeren bij jezelf en anderen. Je bent in staat om het resultaat van de Kleurkaartlegging te analyseren, interpreteren en professioneel met je cliënt te bespreken. Je kunt verschillende soorten Kleurkaartleggingen toepassen en weet hoe je kleur in je werk kunt inzetten.

Kan ik verder leren na de Masterclass Kleurkaartlegging?

Ja, je kunt de les Online Kleurkaartlegging volgen, waarin je leert hoe je online Kleurkaartleggingen met je cliënten kunt uitvoeren.

Wat is mijn investering voor de Masterclass Kleurkaartlegging?

De investering voor de Masterclass is slechts €395 tot 1 januari 2024. Na die datum stijgt de prijs. Wil je profiteren van de introductieprijs, meld je dan nu aan via het contactformulier.

Wat is het Kleurkaartendeck?

Het Kleurkaartendeck bestaat uit 30 kleurkaarten verpakt in een handzaam doosje. Het Kleurkaartendeck is inclusief een handleiding. Je ontvangt dit dek als onderdeel van de Masterclass, het vormt de basis voor alle Kleurkaartleggingen.

Kan ik het Kleurkaartendeck van Kracht van Kleur los kopen?

Nee, het Kleurkaartendeck is niet los verkrijgbaar. We willen de kwaliteit van Kleurkaartleggingen waarborgen en de professionaliteit handhaven. Door de Masterclass te volgen, kun je een gecertificeerde kleurkaartlegger worden.

Wat is het voordeel van het Membership Online Platform Kracht van Kleur?

Een membership biedt onbeperkte toegang tot online Kleurkaartleggingen en het automatisch genereren van verslagen voor je cliënten. Je ontvangt ook updates over nieuwe Kleurkaartleggingen en kortingen op uitbreidingen van het Kleurkaartendeck en vervolgcursussen.

Kan ik eerst zelf een Kleurkaartlegging doen?

Ja, je kunt zelf een online Kleurkaartlegging uitproberen voordat je de Masterclass volgt. Hierdoor kun je ervaren hoe Kleurkaartleggingen werken en ontvang je korting op je eerste sessie.

Waar kan ik terecht voor meer informatie of aanmelding?

Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar katrin@krachtvankleur.nl. We beantwoorden graag al je vragen!

 

Is een Kleurkaartlegging anders dan Tarot of Engelenkaarten?

Ja, er is zeker verschil. Je kiest bij een Kleurkaartlegging bewust een kleur die past bij je gevoel rondom een situatie. Tarot en Engelenkaarten kies je blind. Het bewuste kiezen maakt een Kleurkaartlegging accuraat voor wat je voelt. 

Wanneer zet je een Kleurkaartlegging in?

Een kleurkaartlegging kan je altijd en bij iedereen inzetten ongeacht leeftijd. Het is een krachtige tool wanneer jij of je cliënt:

 • het moeilijk vindt om gevoelens onder woorden te brengen
 • wilt weten wat de kern van het probleem of oplossing is
 • vastloopt en in beweging wilt komen maar niet weet hoe
 • twijfelt over je richting of levenspad
 • woorden wilt geven aan dat wat je voelt en wat er van binnen speelt
 • nieuwsgierig bent naar wat er onbewust allemaal (mee)speelt
 • wilt weten welk (levens)thema geraakt wordt in een bepaalde situatie
 • snel tot de kern wilt komen, zodat er ruimte ontstaat voor verdieping, verandering en beweging
 • wilt weten wat je tot nu toe tegenhoudt om tot de oplossing te komen
 • wat er nodig is om de situatie te veranderen of op te lossen
 • wanneer je wilt weten waar je echt naar verlangt of droomt.

Kleurkaartleggingen nodigen uit tot zelfreflectie en raken dat wat gezien mag worden. Kleur maakt het onderbewuste bewust. Als therapeut of coach kan je met deze tool tot de kern komen bij je cliënt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem via deze knop

Afbeelding van Katrín Gudmundsson, de trainer die de Kleurencursus geeft, met naast haar het logo van 'gecertificeerd Colour Comfort Trainer'.

 

Weet je het zeker en denk je nu ‘dit wil ik ook leren en professioneel inzetten in mijn werk’ dan kan je gelijk jouw Masterclass Kleurkaartlegging bestellen en nog profiteren van het promotietarief. Liever eerst kennismaken of weet je niet zeker of jouw vooropleiding aansluit? Maak dan gelijk een afspraak, zodat je tijdens ons gesprek alle vragen kan stellen.

Ik kijk er naar uit!

Met kleurrijke liefs,
Katrín van Kracht van Kleur

Wat anderen over de Kleurkaartleggingen zeggen…

★★★★★
Mooi en heel toepasselijk. Magenta is op dit moment echt mijn favoriet, daar word ik zo blij van. Bordeaux weerstand klopt ook. Mijn eigenwaarde mag wel beter , zo ook de zelfacceptatie. Olijf ik ben best wel chaotisch en dan is het fijn thuiskomen waar er meer balans is. Groei en ontwikkeling vind ik door mijn pad te gaan. En mijn creativiteit helpt me hierbij. Leuk ik ga dit zeker nog nalezen en er mee aan de slag.
- Wilma

★★★★★
Interessant en stimulerend
- Angeliek Van Zon

★★★★★
Heel bijzonder dat dit met kleuren kan. Het is ongelooflijk hoe dit op mij van toepassing is…
- An Smeekens

★★★★★
Treffend!
- Sylvia

★★★★★
Ik kreeg de kleurkaartlegging van probleem tot oplossing kado van een vriendin. Nooit iets met kleur gedaan en ik was sceptisch, maar jeetje, wat was het mooi en treffend.
- Edith

★★★★★
Katrín is een erg ontwapenend, gepassioneerde vrouw. Ze heeft me op een enthousiaste liefdevolle manier meegenomen in de kleurkaart legging. Het was onvoorstelbaar hoe treffend en helpend de ‘uitkomsten’ waren. Er werd echt een dieper weten aangeraakt waar ik aan herinnerd mocht worden. Het gaf mij helderheid en zelfs motivatie om nieuwe stappen te zetten. Lieve Katrín dankjewel 🙏🏻
- Evelien

★★★★★
Dank je wel Katrin, echt hoe mooi alles samenvalt dacht ik nog vanochtend dat ik deze nog wilde bestellen krijg ik hem van jou kadoo wat lief. Ik had gisteren ook nog meer bekeken op je site wat mooi allemaal. Ik weet inderdaad al heel veel over kleur maar het gebeurt ook vaak heel intuïtief bij mij dat is al heel fijn. Ik heb ook een diploma gehaald bij Civas als creatief therapeut daar zat ook kleur bij dit jaar heb ik ook nog op de vrije academie een workshop gevold symboliek en kleur was ook heel boeiend. Wat ik nu lees bij jou is heel mooi en geeft veel verduidelijking en nog meer verdieping en inzicht hoe en waar ik sta mooi hoe de kleuren en de plekken waar ze liggen elkaar goed aanvullen, dank je wel er voor. Zal zeker nog eens wat laten doen want ik wil ook meer weten hoe kleuren werken bij ondernemers en je website.
- Petra Cox

★★★★★
Maar dit wist ik al allemaal. Oke een bevestiging dat ik het goed doe en voel het heeft geen meer waarden sorry misschien heb ik er te veel van verwacht of is dit net te weinig informatie. Of ik heb al veel gedaan door de jaren heen en ik was gewoon nieuwsgierig of er nog meer informatie was toch bedankt het blijft interessant. Reactie Katrín: Dank je wel voor je reactie ,mijn complimenten want dat betekent waarschijnlijk ook dat je jezelf goed kent en wellicht veel met persoonlijke ontwikkeling bezig bent geweest. Deze Kleurkaartlegging is dan eerder een bevestiging, zoals je schreef. Houd je mailbox in de gaten 😉
- Petra Cox

★★★★☆
Verhelderend en aanzet tot meer verdieping
- Marianne

★★★★★
Prachtig om te ervaren wat kleuren kiezen vanuit intuïtie brengt. Herkenbaar in waar ik sta en wat mijn diepste verlangen is. Dank je wel hiervoor!
- Marja

★★★★★
Verrassend accuraat en helpend!
- Thessa Thijs

★★★★★
Hartstikke leuk om zo in begrijpbare taal te lezen over wat kleur je kan brengen of juist in de weg kan staan! Ik ga alles uitwerken zoals uitgelegd in de kaders 😁
- Janet

★★★★☆
Ben nieuwsgierig
- Nynke

★★★★★
❤️🤎🤍💛💜🧡💚💜
- Wendela

★★★★★
Een WoW moment, Magisch, kloppend, leuk om te doen!
- Wendela

★★★★★
Ik heb zelf de opleiding colour comfort gedaan. Ondanks dat ik weet welke kleuren waar voor staan, ben ik verrast door de manier waarop het raakt, kleur blijft verwonderen steeds weer.
- Colette

★★★★★
Klopt helemaal, bizar!
- Dolly

★★★★☆
Mooi
- Marjolein

★★★★★
Ongelofelijk mooi om te lezen dat de kleuren die ik instinctief uitkies zo overeenkomen met hetgeen ik voel. Hier heb ik iets aan en hier kan ik mee aan slag!
- Saskia

★★★★★
TOP ! Klopt en is zeker een hulp op je pad 💜 Dankbaar 😘
- Patricia Letsoin

★★★★☆
Verwoord goed wat ik onbewust eigenlijk al wist. Met de uitdagingen die naar voren komen, kan ik echt aan de slag
- Henriet

★★★★★
Heel interessant
- Monique

★★★★★
Verrast! Het klopt met hoe ik me voel en waar ik nu sta in het leven. En hopelijk waar ik naartoe ga...
- Belinda

★★★★☆
Leuk en doeltreffend
- Randolph

★★☆☆☆
Lastig te plaatsen in mijn eigen context.
- Laura

★★★★★
Prachtig! Komt zo overeen met deze periode in mijn leven
- Jacqueline Turenhout

★★★★☆
Grappig
- Laura

★★★★★
Kloppend en inspirerend
- Patty

★★★★★
Wow!! Ik sta versteld! Nog een bevestiging dat de kleuren wel degelijk kloppen. Ik heb me laten leiden door mijn gevoel tijdens het kleuren kiezen, maar misschien zat mijn klein stukje "weten" er ook tussen? Mijn worsteling op dit moment is dat ik na mijn reis hard geland ben thuis, dat ik het gevoel heb de verbinding die ik onderweg zo voelde kwijt ben. Ik wil een manier vinden ook in m'n dagelijks leven te kunnen verbinden...groetjes, Jessie
- Jessie

★★★★★
Klopt als een bus 😉 Ik heb inderdaad nog wat werk rond zelfzorg. Groetjes, Jessie
- Jessie

★★★★☆
Is wel leuk Om wederom een bevestiging te krijgen
- Mo

★★★★★
Heel duidelijke en heldere kaartlegging. Ik kan hier wel wat mee en ga dat ook doen. Bedankt!
- Sandra

★★★★★
Heel mooi, dank je! x
- Inga

★★★★★
Er is heel goed verwoord wat ik voel.
- Anja Nuijten

★★★★★
interessant!
- sammy
Lila, lavendel, violet en de Kleurencursus

Lila, lavendel, violet en de Kleurencursus

Lila, lavendel, violet zijn kleuren die voor mij bij vlagen lastig te grijpen zijn. Het zijn kleuren die volgens de Colour Comfort methode qua betekenis samenvallen. Soms liggen deze kleuren op het puntje van mijn tong en denk ik voorbarig: ‘Yes, ik heb je.’ Lichtelijk zenuwachtig werd ik van het ongrijpbare van deze kleuren en stiekem zelfs een beetje gefrustreerd. Dat was toch niet de bedoeling van de kleurencursus?

Lees meer
Naar Bali om de taal van kleur te leren

Naar Bali om de taal van kleur te leren

In 2019 heb ik een wonderlijke kleurenreis gemaakt. Een ervaring full colour met beide voeten op de grond.
Vrijheid en lef is wat Bali mij bracht. Vooral omdat ik ondanks allerlei hobbels toch de durf had om eens gek te doen. Zonder dat ik kon overzien hoe maanden verder mijn leven eruit zou zien, zo veel onzekerheden, om nog maar te zwijgen over het onbekende Bali.
Een enorme sprong in het diepe, doodeng, hoewel het ondiepe een stuk pijnlijker schijnt te zijn. Ik ben, of eigenlijk was, sowieso niet zo de persoon om een bommetje te maken, diep of ondiep… ‘Better safe than sorry’ was mijn credo of zoiets. Hoewel?!? Het leren van de taal van kleur is een wonderlijk avontuur, zowel van binnen als buiten!

Lees meer

Meer kleurige blogs

Ga naar de blogpagina voor een overzicht van alle blogs waarin kleur de hoofdrol speelt.

Contact

Katrín Gudmundsson
katrin@krachtvankleur.nl

Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl

info@droomdurfdoe.nl

Missie

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Colour Comfort methode

Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische mooie methode en voor haar inspiratie.

Wil je zelf de cursus 'Colour Comfort Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur' volgen? Kijk hier voor meer informatie!

Het logo waarmee krachtvankleur.nl en Katrín Gudmundsson worden erkend als gecertificeerd coach en instructeur van de Colour Comfort Methode
Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze pagina!

Interessante pagina of blog? Deel dan op jouw account!