Colournostics Ervaringswebinar©

Meld je nu aan!

Colournostics Ervaringswebinar©
op 30 mei – 19.30

Meld je hier aan:

Deelname webinar € -

Colournostics Ervaringswebinar©

Wil jij de Kracht van Kleur ervaren en gelijk meer leren over kleur?
Dan is het unieke Colournostics Ervaringswebinar© echt iets voor jou!
Er is slechts ruimte voor 25 deelnemers, dus ben je geïnteresseerd meld je dan gelijk aan. De kosten voor deelname zijn 4.95 euro, zodat bij aanmelding ook de intentie is om deel te nemen.

🌸Wat is Colournostics?
Colournostics is een eenvoudig en toch diepgaande methode die gebruik maakt van de kleurenpsychologie en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Het is het proces van het naar buiten brengen van je onderbewuste gevoelens en gedachten.
De taal van kleur helpt om problemen op een bewust niveau te begrijpen en geeft inzicht in jezelf en wat je in de weg staat om vooruit te gaan. Colournostics is ontworpen om nieuwe manieren, mogelijkheden en opties te tonen om je leven te veranderen.

🌸Het Colournostics Ervaringswebinar© is iets voor jou wanneer je:

  • een kwestie of een probleem hebt waar je je onbewuste gevoelens en gedachten over naar buiten wilt brengen, zodat je de situatie bewust kan gaan veranderen
  • meer wilt weten wat jou gaat helpen om de gewenste verandering te bewerkstelligen
  • nieuwsgierig bent naar de informatie achter jouw kleurkeuze
  • meer wilt weten over kleur en de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling

🌸 Wat kan je verwachten van het Colournostics Ervaringswebinar©?
Na een korte toelichting over kleur en de Colournosticsmethodiek, kiest elke deelnemer tijdens het Ervaringswebinar© een kleur die staat voor zijn of haar situatie of probleem en na een korte visualisatie een kleur voor de oplossing. Je ontdekt welke boodschap er schuil gaat achter jouw gekozen kleuren. Je krijgt praktische tips en handvatten hoe je de informatie kan gebruiken in je dagelijks leven.
Aan het eind van het Ervaringswebinar© heb je meer inzicht in jouw dieperliggende processen die meespelen en in de oplossing van jouw kwestie of probleem.

Het Ervaringswebinar© is een voorproefje van een individuele Colournosticssessie.

🌸Wanneer vindt het plaats en wat heb je nodig om deel te kunnen nemen?

  • Het Colournostics Ervaringswebinar© duurt maximaal 1 uur.
  • Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers.
  • De kosten voor deelname zijn 4,95 euro, zodat wanneer je je opgeeft je ook de intentie hebt om aanwezig te zijn.
  • Na aanmelding ontvang je een link en verdere informatie.
  • Een laptop/ computer met een goede internetverbinding is noodzakelijk. Een klein scherm, zoals op een smartphone of Ipad, is niet geschikt.
  • Bedenk vooraf welk probleem of kwestie je centraal wilt stellen. De informatie over jouw gekozen probleem of situatie hoeft niet gedeeld te worden, het is een individueel proces.

🌸Wat is zo uniek aan een Ervaringswebinar©?
Het Colournostics Ervaringswebinar© heeft een unieke opzet, waardoor elke deelnemer individueel (en geheel privé) de mogelijkheid krijgt om een kleur te kiezen en te ervaren wat de gekozen kleur te vertellen heeft. Het Colournostics Ervaringswebinar© maakt het technisch mogelijk dat na een gemeenschappelijk deel over kleur, jij jouw eigen specifieke kleur kan kiezen, los van de overige deelnemers. Op deze wijze krijg je een zeer persoonlijke ervaring rondom jouw situatie of probleem en de oplossing tijdens het webinar.

Ik zie uit naar je deelname. Superleuk!

Met liefs,
Katrín

Ik meld mij aan voor het Colournostics Ervaringswebinar©

Deelname webinar € -
Lila, lavendel, violet en de Kleurencursus

Lila, lavendel, violet en de Kleurencursus

Lila, lavendel, violet zijn kleuren die voor mij bij vlagen lastig te grijpen zijn. Het zijn kleuren die volgens de Colour Comfort methode qua betekenis samenvallen. Soms liggen deze kleuren op het puntje van mijn tong en denk ik voorbarig: ‘Yes, ik heb je.’ Lichtelijk zenuwachtig werd ik van het ongrijpbare van deze kleuren en stiekem zelfs een beetje gefrustreerd. Dat was toch niet de bedoeling van de kleurencursus?

Lees meer
Naar Bali om de taal van kleur te leren

Naar Bali om de taal van kleur te leren

In 2019 heb ik een wonderlijke kleurenreis gemaakt. Een ervaring full colour met beide voeten op de grond.
Vrijheid en lef is wat Bali mij bracht. Vooral omdat ik ondanks allerlei hobbels toch de durf had om eens gek te doen. Zonder dat ik kon overzien hoe maanden verder mijn leven eruit zou zien, zo veel onzekerheden, om nog maar te zwijgen over het onbekende Bali.
Een enorme sprong in het diepe, doodeng, hoewel het ondiepe een stuk pijnlijker schijnt te zijn. Ik ben, of eigenlijk was, sowieso niet zo de persoon om een bommetje te maken, diep of ondiep… ‘Better safe than sorry’ was mijn credo of zoiets. Hoewel?!? Het leren van de taal van kleur is een wonderlijk avontuur, zowel van binnen als buiten!

Lees meer

Meer kleurige blogs

Ga naar de blogpagina voor een overzicht van alle blogs waarin kleur de hoofdrol speelt.

Contact

Katrín Gudmundsson
katrin@krachtvankleur.nl

Kracht van Kleur is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl

info@droomdurfdoe.nl

Missie

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Colour Comfort methode

Deze website is gebaseerd op de Colour Comfort Methode. Onze dank gaat uit naar Thelma van der Werff voor het ontwikkelen van deze magische mooie methode en voor haar inspiratie. 

Wil je zelf de cursus 'Colour Comfort Module 1: Leer en ervaar de Kracht van Kleur' volgen? Kijk hier voor meer informatie!

Het logo waarmee krachtvankleur.nl en Katrín Gudmundsson worden erkend als gecertificeerd coach en instructeur van de Colour Comfort Methode
Kleurenbloem Kracht van Kleur - uit deze kleurenbloem kies je de kleuren voor de online kleurkaartlegging waarmee je werkt oon persoonlijke groei en ontwikkeling op basis van de kleurenpsychologie.

Ontvang informatie en onze blogs

Meld je aan en ontvang regelmatig het nieuwe blog en informatie over Kracht van Kleur.

Dank voor je aanmelding! Binnenkort ontvang je ons nieuwe blog op het aangegeven e-mailadres.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze pagina!

Interessante pagina of blog? Deel dan op jouw account!